•   BİZİ ARAYIN :   0507 652 1514 / 0507 652 1514
  • ONLİNE DİYET VE ONLİNE DİYETİSYEN SİSTEMİNE ALIŞABİLDİK Mİ? | İZMİR DİYETİSYEN

    ONLİNE DİYET VE ONLİNE DİYETİSYEN SİSTEMİNE ALIŞABİLDİK Mİ?
    Dyt.Buket Adanç - Online Diyetisyen Online Diyet Programı ve Listesi  ONLİNE DİYET VE ONLİNE DİYETİSYEN SİSTEMİNE ALIŞABİLDİK Mİ?

    Son dönemde gelen mesajlarda Online Diyet Sistemi’nde İletişim ile ilgili sorularınızı gördüm ve bu nedenle sizlere bu yazıyı hazırlamaya karar verdim.
    Yıllar önce ilk defa bir danışanımın Hollanda’da yaşayan kızının talebi üzerine başladığım online diyet serüvenim hız kesmeden devam ediyor. İlk etapta benim de yadırgadığım ve “Acaba ne kadar verimli?” diye sorguladığımız bu sistemin olumlu sonuçlarını gördükçe daha çok inanmaya başladım. İzmir’den Dünya’ya ulaşmak ve aldığım olumlu sonuçları zamanla arttırmanın verdiği mutluluğu paylaşmak ve sizlere ilham olmak isterim
    Gün geçtikçe hayatın hızlanması, zamanımızın kısıtlı olması ve hizmet almak istediğimiz uzman ile aramızda mesafe olması online diyete olan talebin hızla artmasına sebep oluyor. Kişi sayısı arttıkça, bizler de online sistem konusunda daha profesyonel hale geliyoruz. Bir nevi teknolojiye ayak uyduruyoruz diyebiliriz Yani kısaca daha hızlı, daha kolay ve daha ulaşılabilir hale geliyoruz. Uzaktan iletişim sıkıntısı olur diye düşünenler için “FaceTime, Skype veya Whatsapp “ gibi programlar ile tam karşınızdayız ve yüz yüze görüşmeden farksız bir iletişim halindeyiz. Bunun dışında, gün içerisinde aklınıza takılan sorularda telefon veya mesaj yolu ile bizlere ulaşabilirsiniz. Hızla geri dönüş alacağınıza emin olabilirsiniz.
    Uygulayacağınız diyet listelerinizin tamamen sizin doldurduğunuz forma (yani kişiye özel) göre hazırlıyoruz ve haftalık görüşmelerle listeleriniz üzerinde düzenleme yapıyoruz. Dolayısıyla listeleriniz sıradan hazırlanmış online diyet listeleri gibi standart değil, parmak iziniz kadar size özel oluyor. Bu da sizin beslenme düzenine uyumunuzu kolaylaştırır ve alışkanlıklarınızın sürdürülebilir olmasını sağlar. Yani geçici değil, kalıcı olmanın adımlarını atıyoruz.
    Daha detaylı bilgi için bizlere 05076521514 numarasından ulaşabilir, aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
    Herkese sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum.