•   BİZİ ARAYIN :   0507 652 1514 / 0507 652 1514
  • Online Diyet Programı | İZMİR DİYETİSYEN

    Online Diyet Programı
    Dyt.Buket Adanç - Online Diyetisyen Online Diyet Programı ve Listesi  Online Diyet Programı

    Online Diyet Programı
    Son dönemde sosyal medyanın da etkisi ile online diyet programı oldukça popüler hale geldi. Benim de sürekli olarak kullandığım İnstagram sayfama “online diyet programı” hakkında gün içerisinde pek çok soru geliyor. Bende bu nedenle buraya online diyet programı hakkında ufak bir blog yazısı eklemek istedim.
    Online Diyet Programı Nedir?
    Öncelikle ofisimize gelemeyecek kadar uzak ve ya gelemeyecek kadar vakit sıkıntısı yaşıyorsanız online diyet programı tam size göre. Teknolojinin imkanları ( skype, Whatsapp vb...) ile Dünya’nın her yerine ulaşabiliyoruz. Sadece şehir dışı ve yurt dışındaki danışanlarımız değil İzmir’de ikamet eden ancak Alsancak tarafına yolu düşmeyen danışanlarımız için de online diyet programı büyük bir avantaja dönüştü.
    Online Diyet Programı Zaman Tasarrufu Sağlar
    Evet, kesinlikle. Yolda geçireceğiniz gidiş ve dönüş saatinizi tek tuş ile kısaltıyoruz. İster evde, ister iş yerinde, isterseniz de kahvenizi yudumladığınız bir Cafe de online diyet görüşmenizi yapabiliriz. Tek ihtiyacımız olan sabah aç karnınıza tartılmış olduğunuz rakamı not etmek. 
    Online Diyet Programı’nda Takip Sistemi
    İşte bu konuda Türkiye’de bir ilke imza attık ve sitemizde ONLİNE DİYET GİRİŞİ başlığı altında bir platform oluşturduk. Online Diyet Programı kapsamında takip ettiğim danışanlarımın besin değişim listeleri ve kişisel bilgilerini kaydedebileceği bu alanın en önemli noktası; yediklerini kaydedebileceği bir bölüm olması. Böylece online diyet programı ile takip ettiğim danışanlarımın gün içerisindeki besin tüketimleri anında benim ekranımda yer alıyor ve daha sıkı bir takip gerçekleştirebiliyoruz.
    Online Diyet Programı’nda Bilgiye Ulaşmak
    Gerek yüz yüze danışmanlık, gerek online diyet programı danışmanlığında en çok önemsediğimiz nokta; ulaşılabilir olmaktır. Bu nedenle sabah 09:00, akşam 21:00 arasında sorularınızı telefon, Whatsapp, skype, mail vb... yollar ile sorabilirsiniz. Hızla cevap alacağınıza emin olun.
    Online Diyet Programı’nda Yağ Ölçümü
    Artık pek çok eczane ve spor salonunda bu tip ölçüm cihazları mevcut. Sizin haftanın bir günü sabah aç karnına yaptıracağınız ölçüm bizim listeleri düzenlememiz için yeterli olacaktır. 
    Online Diyet Programı hakkında sorularınızı cevaplamaya devam ediyor olacağım. Konu hakkındaki soru ve önerileriniz için [email protected] adresine mail olarak gönderebilirsiniz.
    Bir sonraki bilgilendirici blog yazısında görüşmek üzere.
    Sevgiler
    Diyetisyen Buket Adanç
    iOS için Outlook uygulamasını edinin